Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Even zag ik het niet meer zitten, maar morgen zal ik alles geven,” waarschuwt Valerie Barthelemy
Zien we Valerie morgen opnieuw aan het feest?
Nieuws

“Even zag ik het niet meer zitten, maar morgen zal ik alles geven,” waarschuwt Valerie Barthelemy

Morgen staat de World Cup van Antwerp op het rijkgevulde programma van het ‘Port of Antwerp Triathlon Festival’. Voor ons land zijn alle ogen morgen gericht op Valerie Barthelemy. De Atriac-atlete is er ook op gebrand om na twee podiumplaatsen in voorgaande World Cups nu ook te schitteren voor eigen publiek.

Claire Michel, meer dan zomaar een trainingspartner

Het jaar kon voor Barthelemy niet slechter beginnen. Nog voor het seizoen op gang was lag ze al in de lappenmand. “Ik zag het even niet meer zitten en zag mij olympische droom uiteenspatten. Claire (Michel) heeft toen echt op mijn ingepraat en gezegd dat alles goed zou komen. En kijk, enkele maanden later sta ik hier opnieuw aan de start met ondertussen twee internationale podiumplaatsen op zak. Dit had ik nooit durven dromen.”

Bekijk hieronder het vollediger interview met Valerie