Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Team Belgium is klaar om zich te laten zien voor eigen publiek.
Hanne De Vet in Nottingham (foto: ITU/Tommy Zaferes)
Nieuws

Team Belgium is klaar om zich te laten zien voor eigen publiek.

Wij trokken de dag voor de World Cup Antwerpen richting het hotel in Antwerpen waar enkele atleten van Team Belgium verblijven. Ze klinken allen in koor: “Voor eigen publiek onze passie tonen geeft zeker een extra boost!”. Hanne De Vet, Christophe De Keyser en Noah Servais aan het woord.

“Opnieuw een eer op tussen de toppers te starten”

Hanne De Vet maakt ook deel uit van ‘The Belgian Hammers’ dus mag er ook wel iets van de jongedame verwachten worden morgen in Antwerpen. Beter doen dan een 31ste plaats is het absolute doel maar misschien zit er wel veel meer in dan dat…

“Dit moet een nieuwe start zijn”

Voor Christophe De Keyser verliep het seizoen nog niet zoals verhoopt. Christophe is er rond het MAS voor de tweede keer bij en dan zou een knalprestatie zoals vorig jaar (12de) zeker meer dan welkom zijn om vertrouwen te tanken voor de volgende wedstrijden.

“Topsportcontract Defensie geeft me een boost”

Noah Servais kreeg als belofte atleet onlangs toegang tot het topsportconcept binnen Defensie. De jonge atleet is er dan ook op gebrand om zijn toekomstige werkgever te bedankten met een mooi en hoopvol resultaat?.