Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Weggeblazen door de wind in Ironman Cork, maar supporters blijven gaan…
Opvallend

Weggeblazen door de wind in Ironman Cork, maar supporters blijven gaan…

Het zijn de vreemdste triatlon beelden van het weekend, de passages op Windmill Hill in de Ironman Cork. De berg had zijn naam niet gestolen zondag, want de wind en de regen maakten het de deelnemers extra lastig. Er werden er zelfs letterlijk van hun fiets geblazen, zoals je kan zien in onderstaand filmpje. En onze Belgische triatleet Ruben Vandevoorde is dan weer de ster in een filmpje waarin je je op de flanken van een Alpencol waant tijdens de Tour de France. Want noch regen, noch wind konden duizenden Ierse supporters deren…

Ruben Vandevoorde naar boven geschreeuwd

“Het was een verschrikkelijke wedstrijd,” liet Ruben ons weten. “Het weer was verschrikelijk. Veel triatleten zijn zelfs niet gestart en er zijn er ook veel die de finish niet gehaald hebben. Ik had het zelf lastig na 30 km in de marathon. Ik liep zelfs te duizelen, maar ik kwam er gelukkig terug door. Op zich voel ik me goed, maar de benen doen nog wel wat pijn,” aldus Ruben.