Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Spectaculaire races op de ‘cobblestones’ – World Cup Antwerpen in beeld:  – video
Tayler Reid wint de spurt in Antwerpen (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Nieuws

Spectaculaire races op de ‘cobblestones’ – World Cup Antwerpen in beeld: – video

De World Cup triatlon in Antwerpen was een enorm sportief succes, met twee spannende triatlon wedstrijden. De beelden van de samenvatting van Triathlonlive.tv spreken voor zich, met de spectaculaire passages op de Antwerpse kasseien of ‘cobblestones’ zoals de commentatoren het zeggen. Geniet nog eens mee van de sprintzege van Tayler Reid, de knappe overwinning van Lisa Tertsch en de sterke performance van Valerie Barthelemy en Jolien Vermeylen.

ITU World Cup Antwerpen Mannen

ITU World Cup Antwerpen Vrouwen