Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jelle Geens kondigde WTS overwinning aan in weddenschap met Zaferes
Opvallend

Jelle Geens kondigde WTS overwinning aan in weddenschap met Zaferes

Jelle Geens heeft zaterdagavond Belgische tijd voor een van de strafste prestaties ooit in de geschiedenis van het Belgische triatlon gezorgd met zijn indrukwekkende overwinning in de sprint tegen Mario Mola. Maar nog straffer is het feit dat Snelle Jelle zijn overwinning eerder op de dag aankondigde op Instagram, in een weddenschap met Tommy Zaferes.

Tommy Zaferes is naar eigen zeggen ‘semi-retired’ triatleet, man van WTS-topper Katie Zaferes, fotograaf voor de ITU en ploegmaat van Marten Van Riel en Jelle Geens in de trainingsgroep van Joel Filliol. Jelle Geens had met Tommy gewed dat als Zaferes in Montreal op het podium zou finishen van de Camtri-triatlon (het Amerikaanse equivalent van onze ETU cups) dat Jelle dan in return de zege zou pakken, onder het motto #easypeasy

De rest is geschiedenis. Zaferes werd tweede. Jelle Geens won de WTS. Wij zijn al benieuwd naar de volgende weddenschap.