Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
21 triatleten strijden om de zege in het lopen – video verslag van T2 series Retie
Vince Van De Poel wint de spannende spurt om de tweede plaats (foto: 3athlon.be)
Nieuws

21 triatleten strijden om de zege in het lopen – video verslag van T2 series Retie

De derde manche van de T2 triatlon, de tweede divisie van de T3 Team Triatlon Series, leverde in Retie een bijzonder spannende strijd op tussen 20 koplopers die samen aan de loopproef begonnen. 3athlon.be was erbij en legde de strijd om de winst en vooral de spectaculaire spurt met drie voor de tweede plaats vast in onderstaand video verslag, voorzien van commentaar door onze hoofdredacteur…

Uiteindelijk was het Thomas Guilmot die zijn tweede overwinning op rij behaalde in een T2 race. “Ik vond de overwinning in Kinrooi nog iets mooier,” vertelde hij. “Hier wist ik halfweg het lopen dat de overwinning binnen bereik was, maar het was door de wind best wel moeilijk op de fiets,” aldus de NSTT-triatleet. Vince Van De Poel haalde het in een spannende spurt voor de tweede plaats tegen Brecht De Smedt en Mattias Van Eetvelt Vasquez.

Collectief kwam SMO-Specialized het sterkst voor de dag, maar ook 3PT en de KTT-Youth scoorden goed en blijven aan de leiding van het klassement. De volgende proef is in augustus in Weiswampach.