Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Succescoach Joel Filliol en  Frederik Van Lierde eerste blikvangers op WILL Sports
Joel Filliol tussen Katie Zaferes en Jelle Geens in Montreal (foto: Tommy Zaferes)
Nieuws

Succescoach Joel Filliol en Frederik Van Lierde eerste blikvangers op WILL Sports

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober wordt Kortrijk Xpo ingenomen door het sportfestival WILL Sports, een event dat voor het tweede jaar op rij zich richt op actieve sporters en atleten die hun prestaties willen verbeteren. Nadat ze vorig jaar Jan Frodeno en Bart Aernouts konden strikken, pakt WILL Sports bij de aankondiging van de eerste sprekers nu ook al uit met twee straffe triatlon-iconen: succescoach Joel Filliol en Ironman wereldkampioen 2013 Frederik Van Lierde.

3athlon.be wordt in 2019 partner van het WILL Sports sportfestival, dus houd onze site zeker in de gaten. Vorig jaar kregen we van WILL Sports al de gelegenheid om een zeer exclusief interview te houden met Jan Frodeno in een prive-jet onderweg van Frankfurt naar Kortrijk. Dit jaar verwennen ze de triatleten met twee iconen van de sport.

Voorlaatste seizoen van Van Lierde

Op de lange afstand behoeft Frederik Van Lierde helemaal geen introductie meer. De wereldkampioen Ironman van 2013 mikt in zijn voorlaatste seizoen op andere doelen dan Hawaii en dus is er in oktober ruimte voor WILL Sports.

Topcoach van Marten en Jelle

Op de olympische afstand is Joel Filliol ondertussen een monument. De trainer van onder andere onze Jelle Geens en Marten Van Riel stapelt de WTS overwinningen op. Dit seizoen zitten ze al aan 10 overwinningen met zes atleten uit de JFT-crew. De komst van Filliol naar Kortrijk is een unieke kans om deze toptrainer bezig te horen over alle aspecten van triatlon-training.

Bart Swings, Emma Plasschaert en anderen

Ook de andere namen, die WILL Sports deze week bekendmaakte, zijn de moeite. Wat dacht u van Bart Swings, Emma Plasschaert, Tim Brys, Karel Sabbe, Hans Van Alphen, Steven Devos, Olivier Verhaeghe en Kristof Allegaert?

Gericht op de actieve sporter en atleet die zijn of haar sportprestaties wil verbeteren presenteert WILL Sports ruim 50 key note sprekers & meer dan 40 doe-clinics gebundeld rond 4 centrale thema’s: performance, mental strength, food & health en body & prevention. Tickets (20 € voor dagticket en 30€ voor weekendticket in voorverkoop) zijn vanaf nu te verkrijgen via de website willsports.be