Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon Vlaanderen zoekt nieuwe directeur
Nieuws

Triatlon Vlaanderen zoekt nieuwe directeur

Een van de eerste prioriteiten van de nieuwe raad van bestuur van Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse federatie voor triatlon, duatlon en multisporten, was het zoeken naar een nieuwe, gekwalificeerde directeur. Ondertussen is de zoektocht naar een nieuwe directeur begonnen. Ben jij iemand die mee de toekomst wil bepalen van de triatlonsport in Vlaanderen? Check dan zeker de vacature…

Triatlon Vlaanderen is op zoek naar een dynamische directeur, die gedreven en doelgericht is. Heb je zowel commerciële als organisatorische ambities en kan je werken met mensen én voor mensen? Dan ben jij misschien de geschikte kandidaat!

Netwerking en commerciele skills

Wij vinden het alleszins sterk dat er deze keer ook gezocht wordt naar een enthousiaste netwerker, met commerciele skills om voor meer sponsoren te zorgen in de sport. Het is een duidelijk teken van de nieuwe, positieve drive binnen Triatlon Vlaanderen.

De volledige details en de vacature vind je op de website van Triatlon Vlaanderen. Je hebt tot 15 augustus om je motivatie en cv door te sturen naar jobs@triatlon.vlaanderen.