Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Pieter-Jan Hannes op bezoek bij De Jogclub en zijn looptips krijgen jullie er gratis bij!
Transition Area

Pieter-Jan Hannes op bezoek bij De Jogclub en zijn looptips krijgen jullie er gratis bij!

Een nieuwe aflevering bij ‘De Jogclub’ Podcast dus ook een nieuwe gast. Deze week passeert niemand minder dan Pieter-Jan Hannes de revue. De meervoudige Belgische kampioen, Bioracer boegbeeld en streekgenoot van de mannen uit Herent spreekt ronduit over zijn carrière maar geeft ook wat meer toelichting over de loopinnovaties wat zeker jullie duursporters zeker zal interesseren. 

Voor de derde aflevering van de podcast zoeken de mannen van De Jogclub even andere oorden op en trekken richting De Spuye nabij het sportkot in Leuven om daar de toploper te ontvangen. Het resultaat is een boeiend gesprek met opnieuw zeer uiteenlopende onderwerpen: van het werken zonder trainer, de nieuwe schoenen van NIKE die een heuse hype teweeg brengen, de rol van bedrijven als Bioracer in de nieuwe ontwikkelingen van Hannes’ carrière en uiteraard nog veel meer. Luisteren dus!

Uiteraard is Pieter-Jan Hannes het meest bekend als een absolute toploper. Daarom trokken ook Robrecht met de camera in de hand en Seppe met de loopschoenen aan de voeten richting de looppiste van Leuven. Deze keer niet om zich voor te bereiden op de legendarische beermile maar wel om de looptips van Pieter-Jan voor jullie op beeld vast leggen. Of krijgen we later dit jaar toch nog een verrassende atleet aan de start van het BK Beermile?!?