Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel en Gert-Jan D’haene duelleren in Knokke en jij kan daarbij winnen!!!
Nieuws

Marten Van Riel en Gert-Jan D’haene duelleren in Knokke en jij kan daarbij winnen!!!

Morgen staat met de Zwintriathlon in Knokke een absolute klassieker op het programma. Heel wat toppers zijn op de afspraak die maar al te graag hun naam op de erelijst zouden toevoegen. Maar wij zijn vooral benieuwd naar de strijd tussen Marten Van Riel en onze Gert-Jan D’haene . Bekijk wat zei te zeggen hebben en wie weet maak jij wel kans op een leuke prijs!

Maak kans op een leuke prijs

De topsporter en de journalist bij Defensie gaan dus met elkaar de strijd aan en daar kunnen jullie vooral de grote winnaar van worden. Als jij het juiste verschil kunnen raden tussen Marten en Gert-Jan aan de finish dan maak jij misschien wel kans op een leuke prijs! (Lowie Dewitte gaf alvast een kleine hint).

Hoe deelnemen?

Deelnemen kan tot morgen 13:30 wanneer de atleten in Knokke te water gaan. Stuur ons het juiste antwoord (MINUTEN & SECONDES) via een privébericht op de Facebook  pagina van 3athlon.be door en maak kans op de te winnen prijs!