Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
À BLOC en 3athlon.be kijken terug naar geslaagde CERAMICSPEED workshop
Foto 3athlon.be - Gert-Jan D'haene
Extra

À BLOC en 3athlon.be kijken terug naar geslaagde CERAMICSPEED workshop

De oktobermaand komt met rasse schreden dichterbij en dus maakt de Hawaii-koorts stilaan zijn opwachting. De laatste hand wordt bij alle deelnemers gelegd aan de finale trainingen maar ook de tweewieler krijgt bij velen nog een definitieve update. CERAMICSPEED is al langer geen onbekende naam maar toch kregen jullie de kans om van een gratis workshop te genieten. Het werd alvast gesmaakt!

Bike- & Triathlonstore À Bloc in Beernem nodigde maar al te graag hun deuren om onze lezers te verwelkomen voor deze workshop. À Bloc is al enige tijd een van de succesvolle verdelers van Ceramicspeed en was dus de perfecte locatie om de workshop te laten plaatsvinden. Een uur lang konden de aanwezigen genieten van een uitvoerige uiteenzetting van dit revolutionair product en ook hun vragen bleven niet langer onbeantwoord.

Food For Athletes zorgde ervoor dat niemand op zijn of haar honger moest blijven zitten en met een Ramon (van brouwerij Roman) in de hand konden de kelen tijdig gesmeerd worden.

À Bloc in Hawaii

Dat we bij onze partner À Bloc in september nog eens langsgingen was geen toeval. Binnen twee weken trekken Becky en Tom voor het tweede jaar op een rij mee met ons richting Hawaii. Opnieuw zal iedere landgenoot terecht kunnen in het 3athlon.be house om hun fiets na de lange reis in elkaar te laten steken of wie weet van een laatste update te laten voorzien!