Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gunnen Daniela Ryf en Lucy Charles elkaar geen blik waardig bij Ironman Hawaii?
Daniela Ryf en Lucy Charles bij de persconferentie op Ironman Hawaii (foto: 3athlon.be/Peter Croes)
Foto van de Week

Gunnen Daniela Ryf en Lucy Charles elkaar geen blik waardig bij Ironman Hawaii?

In het WK Ironman in Hawaii was het uiteindelijk Anne Haug die als derde hond het bot van de twee vechtende honden Lucy Charles en Daniela Ryf veroverde. Vechtende honden? In onze Foto Van De Week lijkt het er inderdaad sterk op dat voorafgaand aan de wedstrijd tijdens de persvoorstelling beide topfavorietes elkaar geen blik gunden, maar het was slechts een momentopname van onze fotograaf ter plaatse Peter Croes. Tussen Ryf en Charles gaat het er namelijk doorgaans vrediger aan toe dan tussen Jan Frodeno en Alistair Brownlee 😉