Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alle spektakel van WK Xterra Maui in beeld in highlight video
Multisports

Alle spektakel van WK Xterra Maui in beeld in highlight video

Heb je zondag het wereldkampioenschap Xterra offroad triatlon in Maui gemist? Dan bieden we je met deze highlights video een nieuwe kans om al het spektakel, gebundeld in acht minuten, nog eens opnieuw te beleven. Beter weer dit jaar dan de vorige edities en dus kregen we nog eens een erg snelle editie, waarin Bradley Weiss en Flora Duffy hun troon opnieuw opeisten…

Derde medaille voor Yannick Antoine

Zondagnacht brachten we al het verslag van de 16de plaats van Geert Lauryssen, als beste (en enige pro) Belg op het WK Xterra. Maar er was ook de derde deelname van Yannick Antoine en het boegbeeld van de cross triatlon in Wallonie pakte zijn derde podiumplaats in Maui. Hij behaalde een knappe bronzen medaille bij de M40 categorie. In 2016 en 2017 behaalde hij al eens brons en zilver.

Yannick Antoine op het strand van Kapalua, op weg naar brons op het WK Xterra