Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleet breekt Belgisch record marathon… met rolstoel lopen
Nico De Neef en Ultrakid Johannes aan de finish van de marathon van Gent (foto: Nico De Neef)
Multisports

Triatleet breekt Belgisch record marathon… met rolstoel lopen

Ultrakid Johannes moeten we je op 3athlon.be nauwelijks meer voorstellen, maar samen met triatleet Nico De Neef heeft hij, in de voorbereiding op de ultratriatlon in Israel volgend jaar, een nieuwe mijlpaal bereikt: een nieuw Belgisch record marathon. In Gent kwamen Nico en Johannes na 3u24’15 over de streep in de Topsporthal en daarmee verpulverden ze het Belgisch record met maar liefst elf minuten!

Het grote hoofddoel blijft de The Ultraman Challenge triatlon in Israel in 2020, waar Nico De Neef vorig jaar derde werd. Maar na hun eerste triatlons samen, besloten de twee samen het Belgisch record op de marathon aan te vallen, en met succes. Een aantal foto’s:

Meer informatie en hoe je Ultrakid Johannes verder kan steunen vind je op ultrakid.be