Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlete Claire Michel breekt knieschijf, maar is optimistisch voor 2020
Nieuws

Triatlete Claire Michel breekt knieschijf, maar is optimistisch voor 2020

Het was even schrikken voor triatlete Claire Michel toen ze deze week ten val kwam nadat ze, nota bene met haar stadsfiets, een ongeval had met een voetganger, want in het ziekenhuis bleek haar knieschijf gebroken te zijn. “Gelukkig is het een schone breuk en is er geen operatie nodig. Met een paar weken rust en volledige gips zou het moeten goedkomen…”

12de in olympic ranking

Claire Michel is momenteel onze hoogst gerangschikte Belgische triatlete in de olympic ranking voor Tokio 2020 met een twaalfde plaats in de individuele ranking, waarmee de kwalificatie voor de Olympische Spelen voor 99% binnen is. Gelukkig valt de timing nog mee. Het is beter om je been te breken in het off-season dan midden het seizoen. Claire is dan ook optimistisch voor het seizoen 2020.

“Nu moet je wel rusten”

Marten Van Riel ziet zelfs een voordeel in de blessure van zijn Belgian Hammer ploegmaatje. Het maakt het haar gemakkelijker om effectief te rusten tijdens het off-season… “Noooo Claire.. At least this will make it easier for you to actually rest during the rest period ðŸ˜œ Treat yourself well and enjoy offseason!!,” aldus Marten in een reactie.