Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Het einde van een generatie
De Gouden Generatie bij Defensie (foto: Defensie/Erwin Ceuppens)
Foto van de Week

Het einde van een generatie

Met het afscheid van Marino Vanhoenacker en Frederik Van Lierde die zijn laatste seizoen als pro-triatleet aanvat nemen we in België afscheid van twee grote namen op het langere werk. Beide atleten werden gehuldigd door de Minister van Defensie en de Chef Defensie.

Na het verlopen van hun contract krijgen voormalig Topsporters steeds de mogelijkheid binnen Defensie actief te blijven en een ‘standaard’ loopbaan aan te vatten. Wat de toekomst voor deze twee kanjers brengt is voorlopig nog koffiedik kijken, een beslissing die enkel zij kunnen nemen. Generaal Marc Compernol, Chef Defensie, was in elk geval duidelijk: hij wenst ze aan boord te houden!