Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Gaat Seppe Odeyn voor zijn 8ste zege in Kasterlee?… Volg het live op 3athlon.be
De start van de Hel van Kasterlee 2019 (foto: 3athlon.be)
Multisports

Gaat Seppe Odeyn voor zijn 8ste zege in Kasterlee?… Volg het live op 3athlon.be

De 18de editie van de Hel van Kasterlee wordt er eentje met heel veel regen en modder, maar toch zijn ruim 400 duatleten klaar voor de zwaarste winterduatlon ter wereld. Ze beginnen met 15 km lopen, vervolgens worden het 5 ronden mountainbiken voor in totaal 120 km en dan eindigen ze met twee ronden lopen voor nog eens 30 km. Topfavoriet Seppe Odeyn gaat voor zijn achtste overwinning op rij, maar er zijn er genoeg in dit topveld die hem dat willen verhinderen. Volg het zondag live op 3athlon.be