Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sofie Goos zit ook in haar nieuwe carrière niet stil
Hoe zou het nog zijn met:

Sofie Goos zit ook in haar nieuwe carrière niet stil

Wie erbij was op Velofollies kon op onze Lounge meegenieten van enkele leuke interviews. Deze week laten we dan ook één voor één al deze opnames op jullie los. Sofie Goos nam even de tijd om op de SWS stand te passeren wat uiteraard resulteerde tot een zeer leuk en interessant gesprek.

Genieten van het moederschap staat op 1

“Babette zorgt natuurlijk voor dat extra in mijn leven. Ik wil daarom ten volle genieten van mijn moederschap en daarvoor moeten dan ook nieuwe sportieve uitdagingen even uitwijken. Daarnaast hebben Jef en ik ook onze handen vol momenteen met onze fietszaak Amici Di Bici waar ik vooral heel wat voormalige sponsors van mij zeer dankbaar ben om mij ook in dit verhaal mee te volgen.” 

Salonsport for the win

“Met Amici Di Bici willen we ook ten volle gaan voor beleving en daarom organiseren we ook wekelijks een leuke fietsrit. Een keer per maand organiseer ik ook de ‘Women Ride’ zodat we maandelijks met de dames een iets rustigere rit kunnen aanvatten en gezellig wat kunnen tetteren onderweg. Onze volgwagen met Jef erin mocht daar reeds getuige van zijn: hij hoorde ons al maar zag ons niet… “