Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bike Together bij Optimize Tri Boutique in Kalmthout.
Foto's 3athlon.be / Gert-Jan D'haene
Extra

Bike Together bij Optimize Tri Boutique in Kalmthout.

Samen de wintertrainingen afwerken, het is toch een plezantere optie dan uren alleen voor je uit te staren in de woonkamer. Uiteraard zijn er met tools zoals Zwift alternatieven op de markt voor het nodige entertainment tijdens je roltraining. Maar in de Optimize Tri Boutique kan je ook terecht om een indoortraining op een sociale en vooral doeltreffende manier aan het werk te gaan dankzij BIKE TOGETHER.

Uit de comfortzone

Deze fietssessies zijn voor iedere fietsfanaat een uitstekende manier om hun conditie perfect op pijl te houden. Bike Together is dan ook meer dan enkel maar samen kilometers malen. Een FTP (Functional Threshold Power) test bepaalt de waardes waarop je verder zal werken. Op deze manier kan iedereen perfect op zijn of haar eigen niveau deelnemen aan de verschillende sessies waarbij de ene sessie er al eens wat harder aan toegaat dan de andere. Even uit de comfortzone treden in de winter is dan ook een sleutel tot succes.

Bart Schrooyen naar Hawaii

Vaste begeleider bij de Bike Together is niemand minder dan triatleet Bart Schrooyen. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om naar zijn ambities te polsen: “Ik heb besloten om nog twee jaar aan triatlon te doen. Het grote doel is om nog eens richting Hawaii te gaan dus zet ik dan ook alles op die kwalificatie. Ik wil afsluiten op een hoogtepunt en waar vind je een mooier alternatief dan Kona.”