Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hill repeats en KOM op Mount Lemon: net nu traint Lionel Sanders in openlucht
Opvallend

Hill repeats en KOM op Mount Lemon: net nu traint Lionel Sanders in openlucht

De Canadese Ironman triatleet Lionel Sanders is wellicht een van de meestbesproken atleten van de laatste jaren en ook in volle corona-crisis laat hij zich opmerken, in openlucht… En dat levert wel wat kritische reacties op. Het is overigens bizar dat de man die er vorig jaar prat op ging al zijn trainingen voor Hawaii indoor af te leggen in zijn paincave, net in deze tijden buiten traint. Zijn Instagram post over zijn hill repeats doet wat stof opwaaien, maar de reportage van zijn succesvolle Mount Lemon KOM-attack op Phil Gaimon is dan weer wel de moeite om te bekijken tijdens je eigen training.

Het filmpje van Lionel’s beklimming van Mount Lemon is van 19 maart en zijn Strava vertelt ons dat hij het record van Phil Gaimon klopte op 17 maart. Kijk overigens het filmpje volledig uit want op het einde reageert Phil Gaimon zelf nog even. “This is not over,” zegt de ex-wielerprof, die er sinds hij zijn actieve carriere beeindigde zijn levensmissie van maakt om op verschillende plaatsen een KOM (King Of the Mountain) neer te zetten en daar entertainende filmpjes van te maken.

“Zou je niet beter terug naar Canada gaan…”

Dat Sanders een week geleden ondanks het corona-virus nog kon gaan fietsen en van gezelschap kon genieten, daar had blijkbaar niemand een probleem mee. Maar de post op Instagram over zijn hill repeats sessies leverde hem toch wel wat kritiek op. Sommigen vragen zich zelfs af of hij niet dringend van de USA terug moet reizen naar Canada. Kijk maar eens in de comments:

https://www.instagram.com/p/B-F9y4ln-kZ/