Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Indoor trainen als een professional: maak kennis met Lionel’s pain cave
Extra

Indoor trainen als een professional: maak kennis met Lionel’s pain cave

Lionel Sanders is top in alles wat hij doet, soms ook ‘over the top’. De toptriatleet mag zich dan nog niet gekwalificeerd hebben voor de Ironman Hawaii 2019, the Colonel weet toch zijn volgers te boeien. In een nieuwe Talbot Cox-video toont Lionel trots en met veel humor zijn gloednieuwe pain cave. En we moeten zeggen, zelfs dat trekt Lionel naar een ander niveau. Dit is een pain cave 2.0 die alle afleveringen van onze pain cave reeks in de schaduw zet: zwembad, twee loopbanden, power trainer, fitness ruimte, sauna en zelfs een stretch-kooi. Kijk maar even mee…