Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Because I’m a massive guy” Victor Campenaerts over zijn BMC en zijn lockdown sauna
Extra

“Because I’m a massive guy” Victor Campenaerts over zijn BMC en zijn lockdown sauna

Werelduurrecordhouder Victor Campenaerts en zijn sidekick en triatleet Jef Van Meirhaeghe brengen in deze corona- en lockdown-tijden bijna dagelijks een entertainend filmpje op het Youtube kanaal van Campenaerts. Donderdag gaat het over de bouw van hun eigen prive lockdown sauna. Woensdag 1 april had Vocsnor het uitgebreid over zijn BMC Time Machine en zijn “massive Rotor chain ring, because I’m a massive guy” en een paar dagen geleden gaf Victor een wielertoerist 50 euro omdat die zijn verpakking netjes in zijn achterzakje stopte…

Triatleet, en ex-wielrenner, Jef Van Meirhaeghe en tijdrijder, en ex-triatleet, Victor Campenaerts zijn goeie vrienden. Dat zagen we al in oktober 2018 toen Victor onaangekondigd in Kona opdaagde om zijn maatje Jef aan te moedigen tijdens het WK Ironman in Hawaii. De twee houden zich tijdens deze lockdown light bezig met leuke filmpjes van hun gezamenlijke trainingstochtjes, meestal met Jef als cameraman en Victor als presentator. En dat levert hilarische beelden op, zoals bij de voorstelling van zijn BMC Time Machine en andere materialen.

Een wrap in de bidonhouder

“Ik gebruik een massief kettingblad, omdat ik zelf een massieve kerel ben,” lacht Victor bij het voorstellen van zijn wedstrijd- en trainingsfiets. Hij houdt ervan om met zijn wedstrijdfiets te trainen, al plakken er wel bommetjes aan zijn frame. “Ik haat het om dingen in mijn achterzakken te moeten steken,” legt Victor uit. Het verklaart ook meteen waarom hij een wrap van de Foodmaker in zijn bottle cage heeft steken:

Een lockdown sauna gebouwd

Verwijzingen naar Titanic, stoere halfblote mannen en oplopende temperaturen… In het filmpje van donderdag hebben Victor en Jef het over de bouw van hun eigen lockdown sauna. In principe een grote tent met een stevige verwarming, maar het lijkt wel te werken… Vocsnor-style 🙂

Youtube kanaal

Abonneer je op het Youtube kanaal van Victor Campenaerts, met op een paar dagen al meer dan 1300 volgers. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe filmpjes, want Jef en Victor hebben ons beloofd dat er nog een paar leuke updates aankomen, ook ideaal voor de triatleten onder ons. Op zijn Youtube kanaal vind je ook het filmpje met de wielertoerist die 50 euro kreeg, bij het standbeeld van Eddy Merckx…

BMC Time Machine bij Optimize Bike & Tri

En mocht je zelf gecharmeerd zijn door de BMC Time Machine, dan moet je zeker de website van Optimize Bike & Tri bezoeken. Met de kortingscode Optimizetri krijgen 3athlon.be lezers en volgers 20% korting op alle aankopen in de webshop.