Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgian Hammer Valerie Barthelemy nodigt vrouwen uit voor Zwift rit
Valerie Barthelemy op kop in de World Cup triatlon van Antwerpen in 2019 (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Extra

Belgian Hammer Valerie Barthelemy nodigt vrouwen uit voor Zwift rit

De Belgische triatlete Valerie Barthelemy, lid van onze Europees bronzen mixed team relay afslossingsploeg de Belgian Hammers, roept de vrouwelijke triatleten en duatleten op om woensdagavond mee met haar te fietsen op Zwift. Ook mannen die geen schrik hebben om ‘gechickt‘ te worden, zijn welkom in deze recreatieve Flanders Cycling Happening van de Belgian Zwift Riders. De start is om 19u35.

Marten Van Riel kreeg zondag al het gezelschap van veel triatleten en duatleten in de We Zwift Flanders race. Woensdagavond is het de beurt aan zijn collega Valerie Barthelemy. De Belgische kampioene kwarttriatlon van 2017 en 2018 nodigt iedereen, en zeker de dames, uit om woensdagavond 19u35 met haar mee te rijden in de Flanders Cycling Happening. Het is een recreatieve rit tussen 2 en 2,5 Watt per kg en dus toegankelijk voor iedereen.

Post je selfie

In normale tijden zouden er op dit moment een tiental Start To Triatlon trajecten lopen, met ondersteuning van Triatlon Vlaanderen. Ter promotie van de vrouwensport zou iedere vrouwelijke atlete aan het eind van een Start To project een mooi pakket ontvangen. Triatlon Vlaanderen houdt zich aan die belofte en schenkt alsnog een aantal pakketten weg. De vrouwelijke atleten die kans willen maken, mogen een selfie posten als reactie op het Facebook bericht van Triatlon Vlaanderen. Dit mag tijdens de Zwift-race met Valerie, maar het mag ook een selfie zijn van een andere loop- of fietstocht in je buurt. De dames hebben de tijd tot woensdagavond 23u59 om hun selfie te posten, veel succes!

Dames: fiets mee met Valerie, post een selfie en win een pakket!

Dames: fiets mee met Valerie, post een selfie en win een pakket! Valerie Barthelemy nodigt iedereen, en zeker de dames, uit om morgen met haar mee te rijden in volgende Zwiftrit, deze is een recreatieve rit toegankelijk voor iedereen: https://www.zwift.com/events/view/471780 Normaal waren er momenteel 10 Start To Triatlon trajecten lopende met ondersteuning van 3VL. Ter promotie van de damessport kreeg iedere dame aan het eind een pakket. We vergeten jullie niet en schenken een aantal pakketten weg. Om kans te maken post je een selfie als reactie op dit bericht. Dit mag tijdens de Zwiftrace met Valerie, maar ook van een andere loop- of fietstocht in je buurt. Tijd tot morgenavond 23u59, succes!

Geplaatst door Triatlon Vlaanderen – 3Vl op Dinsdag 7 april 2020