Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bekijk hoe Lionel Sanders de eerste Zwift Pro Tri race beleefde: “Ik ging te vroeg…”
Nieuws

Bekijk hoe Lionel Sanders de eerste Zwift Pro Tri race beleefde: “Ik ging te vroeg…”

De Canadese triatleet Lionel Sanders was vorige woensdag een van de topfavorieten in de allereerste Zwift Pro Tri Race en op 300 meter van de finish leek hij de verwachtingen in te lossen, maar Jimmy Kershaw en Antony Costes remonteerden hem nog vlak voor de finish. “I went too soon, ik ging te vroeg,” reageerde Sanders meteen na zijn indrukwekkende sprint in een alweer mooie video:

Lionel Sanders nam het in de eerste Zwift Pro Tri Race op tegen een aantal wereldtoppers, waaronder zes Belgische triatleten. Jelle Geens kwam nog heel dicht in de buurt van het podium maar stierf op de streep in het wiel van de Canadees. En Seppe Odeyn werd zesde. Het was best wel spannend om naar te kijken, maar in de volledige video van Lionel, met zijn altijd kenmerkende commentaar, merk je nog veel meer hoe zwaar het is en hoe de Canadees de wedstrijd beleefde…