Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitstel, virtueel of digitaal? Studie naar beleving sport evenementen in lockdown
Jelle Geens tussen zijn kampioenentruien in zijn pain cave (foto: Jelle Geens)
Extra

Uitstel, virtueel of digitaal? Studie naar beleving sport evenementen in lockdown

Onderzoekers verbonden aan de KU Leuven, UGent en VUB willen nagaan wat evenementen-sporters doen om het gemis naar hun evenement op te vangen tijdens deze corona-crisis. Had jij je ingeschreven voor de Antwerp 10 Miles, de Ronde van Vlaanderen Cyclo, een lokale stratenloop, wandeltocht of triatlonwedstrijd? Mis je dit evenement nu het niet doorgaat omwille van de corona-maatregelen? Of loop, fiets of wandel je je uitgestelde evenement nu virtueel?

In een nieuw onderzoek van KU Leuven, UGent en VUB wordt in kaart gebracht hoe actieve sporters het gemis aan evenementen beleven. Blijven ze actief, nemen ze deel aan virtuele challenges en digitale evenementen en/of hopen ze dat het evenement later op het jaar alsnog georganiseerd zal worden? Om de studie te doen slagen, hebben de onderzoekers jouw hulp nodig. Je kan hier deelnemen aan het onderzoek.

De enquete is opnieuw volledig anoniem en het duurt zo’n 10 minuten om de vragen allemaal te beantwoorden.

Studie naar beleving sportevenementen in lockdown