Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
TBT: Hoe Spirig opnieuw stuntte in 2016 in olympische triatlon Rio – volledige video
Claire en Katrien bij de start van de olympische triatlon in Rio (foto: ITU/Delly Carr)
Throwback Thursday

TBT: Hoe Spirig opnieuw stuntte in 2016 in olympische triatlon Rio – volledige video

Geen Olympische Spelen dit jaar wegens de corona-crisis en dus blijven we je elke donderdag verwennen met de volledige video’s van de olympische triatlons van de voorbije jaren. In deze Throwback Thursday keren we terug naar de meest recente olympische triatlon bij de vrouwen: Rio 2016. Het werd helaas geen succes voor Claire Michel en Katrien Verstuyft, maar vooraan in de wedstrijd was het genieten van een tweestrijd tussen absolute topfavoriete Gwen Jorgensen en titelverdedigster met stijl Nicola Spirig, die bijna een enorme stunt neerzette…

Dit is wat we er destijds over schreven: