Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bouw mee aan toekomst van triatlon: vul de vragenlijst van Triatlon Vlaanderen in
De start van de duatlon in Halle in 2019 (foto: Ann Denayer)
Duathlon

Bouw mee aan toekomst van triatlon: vul de vragenlijst van Triatlon Vlaanderen in

Bij Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon en duatlon federatie, werken ze hard aan het beleidsplan 2021-2024 en daarbij gaan ze deze keer op zoek naar de mening van de individuele sporters. Waarom zou je lid worden of lid blijven van Triatlon Vlaanderen? Wat vind je van de wedstrijden? Wat moet er beter?… Bouw nu mee aan de toekomst van triatlon en duatlon in Vlaanderen. Vul de vragenlijst in en geef jouw mening…

“Op 1 september 2020 moet het nieuwe beleidsplan 2021-2024 worden ingediend bij Sport Vlaanderen. Dit biedt de kans om de nieuwe weg die we recent zijn ingeslagen, structureel te verankeren. Het is uiteraard de bedoeling om te komen tot een breed draagvlak voor dit plan. Mede omdat we momenteel niet fysiek kunnen samenkomen, lanceren we vandaag een aantal vragenlijsten om jullie input te bekomen over een divers aantal onderwerpen. We vragen enkele minuten van jullie tijd om deze met de nodige aandacht in te vullen. De deadline voor alle vragenlijsten is maandag 8 juni”, aldus Tom Schippers van Triatlon Vlaanderen.

Meer aandacht voor multisport

Ook sommige commissies en werkgroepen zijn aan een vernieuwde werking toe. Zo wordt de “medische commissie'” omgevormd tot de commissie “Gezond en Ethisch Sporten”. Er is een werkgroep opgestart om multisport de nodige aandacht te geven in het toekomstig beleid. En ook de andere commissies en werkgroepen worden geëvalueerd. Maar jij kan nu zelf al je feedback geven. Vul de vragenlijst in en stuur hem door aan je collega triatleten…

Vragenlijst Triatlon Vlaanderen