Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Werk je zwemtechniek bij in tegenstroombad bij Optimize Bike & Tri
Extra

Werk je zwemtechniek bij in tegenstroombad bij Optimize Bike & Tri

Binnenkort kan je bij Optimize Bike & Tri in Kalmthout terecht om aan je zwemtechniek te werken in een gloednieuw indoor Endless Pools tegenstroombad. De triatlonwinkel is sinds de versoepeling van de corona-maatregels opnieuw open, maar om te kunnen zwemmen in de Endless Pool wachten Ben en Bob De Wolf nog even op de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad dat zwemmen opnieuw toegestaan wordt in binnenbad. Vanaf dan kan je in de Endless Pool je wetsuit testen en aan je zwemtechniek (laten) werken.

Optimize Bike & Tri stond al bekend om zijn participatie met triatleten en wielrenners, onder andere dankzij het Bike Together concept in de winterperiode. Nu wordt dat uitgebreid naar zwemmen. De broers De Wolf kijken er alvast naar uit. “We moeten nog even geduld oefenen, maar wij hopen dat we spoedig onze gloednieuwe Endless Pool in gebruik kunnen stellen.”

“Wetsuit testen en techniek trainen”

“Het zwembad zal enerzijds door ons ingezet worden voor wetsuittesting, maar zal ook door jullie gereserveerd kunnen worden voor individuele trainingssessies en zwemtechniekanalyse. Naar het trainen toe zal er zoals met het Bike Together-project gewerkt worden met verschillende formules, van een losse zwembeurt over een 10-beurtenkaart tot een maandabonnement. Je kan ook individuele technieksessies boeken met een expert zwemcoach,” aldus Ben en Bob De Wolf.

Het tegenstroombad van Endless Pools heeft, met dank aan partner Gervi, een prominente plaats gekregen en springt naast de BMC-fietsen meteen in het oog als je de Optimize Bike & Tri store binnenwandelt. Het betreft een Performance Endless Pools model, waarbij de snelheid op maat van de atleet kan bijgesteld worden.

Op de website van Optimize Bike & Tri vind je alle informatie over de verschillende formules en de tarieven.