Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Canyon prijst topmodellen Speedmax tijdelijk af en biedt gratis bikefitting
Extra

Canyon prijst topmodellen Speedmax tijdelijk af en biedt gratis bikefitting

Rijden op een Canyon: voor veel triatleten is het een grote droom. Die droom komt de komende weken een stukje dichterbij, nu het van origine Duitse merk haar topmodellen tijdelijk afprijst. Daarnaast bieden ze alle triatleten die een CF SLX kopen een gratis bikefitting aan.

Op een Speedmax CF SLX 9.0 LTD krijg je momenteel een korting van maar liefst tien procent: de prijs zakt van 9.900 euro naar 9.000 euro. Gelukkig kun je ook de goedkopere modellen met korting kopen. Zo zakt de Speedmax CF 8.0 LTD bijvoorbeeld naar een bedrag van 4.999 euro en koop je de Speedmax (WMN) CF 8.0 voor 2.999 euro. Alles bij elkaar heeft Canyon op dit moment maar liefst dertien verschillende uitvoeringen in de aanbieding, dus het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website. Deze kortingen zijn overigens geldig tot 13 juli.

Gratis bikefitting

Als triatleet hoeven we je ongetwijfeld niet uit te leggen hoe belangrijk het is om in de juiste positie op je fiets te zitten. En zeker als je een nieuwe fiets koopt, kan het cruciaal zijn om die juiste houding zo snel mogelijk te vinden. De snelste tijden en de grootste prestaties zijn alleen mogelijk als je helemaal één bent met je fiets.

Bij aankoop van jouw Canyon Speedmax CF SLX krijg je nu, tot 5 oktober, een gratis bikefitting van Canyon cadeau. Daarvoor hoef je niet naar het hoofdkantoor in Duitsland af te reizen, maar kun je terecht bij een aantal bikefitters in Nederland.