Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Eerste zomertriatlon zonder toeschouwers… volg het live op 3athlon.be
Neal Van Vaerenbergh wint in Oudenaarde in 2018 (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)
Nieuws

Eerste zomertriatlon zonder toeschouwers… volg het live op 3athlon.be

Volg de Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde live op 3athlon.be. Het is een bijzondere dag, deze zondag 5 juli… Normaal stonden de Ironman Klagenfurt, de Challenge Roth en de Triatlon van Vlaanderen op het programma, maar door de corona-crisis werd de hele kalender overhoop gegooid. De Triatlon van Vlaanderen in Oudenaarde wordt zondag wel de eerste wedstrijd van het zomerseizoen, de eerste post-lockdown triatlon, al is het in afgeslankte vorm én zonder toeschouwers. Daarom bieden we je graag de mogelijkheid om de wedstrijd live te volgen op 3athlon.be met updates, foto’s en video’s…

Om 13 uur gaan ze in Oudenaarde aan de Donkvijvers van start met een rolling start, met eerst de sprinttriatlon, daarna de duatlon en vervolgens de kwarttriatlon. De start- en finishzone zijn afgesloten voor het publiek, alleen triatleten, duatleten, officials, organisatie en pers zijn toegelaten. Toch benieuwd hoe toppers als Pieter Heemeryck, Alexandra Tondeur en Seppe Odeyn het er vanaf brengen tegen een stevig legertje concurrenten? Volg het dan de hele dag live op 3athlon.be, waar Hans, Amandine en Gert-Jan je de hele tijd van updates voorzien.