Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg BK sprinttriatlon nu LIVE op 3athlon.be – Christophe De Keyser en Jolien Vermeylen kampioen
Christophe De Keyser is Belgisch kampioen sprinttriatlon 2020 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Volg BK sprinttriatlon nu LIVE op 3athlon.be – Christophe De Keyser en Jolien Vermeylen kampioen

In Viersel krijgt het 2020 triatlonseizoen eindelijk een herstart, met meteen het Belgisch kampioenschap sprinttriatlon. Om 13u. zijn ze eraan begonnen. Volg de live updates van dit spannende kampioenschap nu live op 3athlon.be, met Christophe De Keyser die de Belgische titel sprinttriatlon heeft behaald, voor Dries Matthys en uittredend kampioen Jonathan Wayaffe… Jolien Vermeylen is de nieuwe Belgische kampioene, voor Hanne De Vet en Laura Swannet…