Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Volg de 1/4de en 1/3de triatlon van Viersel LIVE op 3athlon.be – Kjel De Hertog en Jolien Vermeylen aan kop
Jolien Vermeylen zette de snelste zwemtijd neer in de 1/3de triatlon (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Volg de 1/4de en 1/3de triatlon van Viersel LIVE op 3athlon.be – Kjel De Hertog en Jolien Vermeylen aan kop

Op de tweede dag van het Kempisch triatlonweekend van KTT in Viersel hebben Sybren Baelde en Karen Steurs de kwarttriatlon gewonnen. Vanmiddag is er ook nog een nieuw concept in Viersel, een 1/3de triatlon, tussen de korte en de lange afstand in, ook al bekend van de Hageland Powertriatlon in Aarschot. Je kan de beide wedstrijden volgen op 3athlon.be waar we regelmatig live updates, foto’s en video’s zullen brengen… Voorlopig gaan Kjel De Hertog en Jolien Vermeylen aan de leiding…