Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Bij ons kwam triatlon toen wekelijks op TV…” – Unieke podcast met 2 generaties toptriatleten uit Balen
Sven Segers, Kris Marien, Tim Van Hemel en Ruben Geys... 4 Balense toptriatleten in 1 podcast (foto; 3athlon.be)
Nieuws

“Bij ons kwam triatlon toen wekelijks op TV…” – Unieke podcast met 2 generaties toptriatleten uit Balen

Sven Segers, Kris Marien, Tim Van Hemel en Ruben Geys, vier top-triatleten van dezelfde gemeente Balen, maar van een verschillende generatie. Tim en Ruben horen bij de huidige Belgische en Europese top, Sven Segers en vooral levende legende Kris Marien waren goed voor heel wat successen in de hoogdagen van de triatlonsport toen de sport nog wekelijks live op TV kwam. Erfgoed Balen bracht de vier kleppers samen voor een podcast en vroeg aan de hoofdredacteur van 3athlon.be om het geheel aan elkaar te praten, samen met die andere topspeaker van wie hij het vak leerde. Het resultaat is een podcast van meer dan 2 uur, met hilarische anekdotes, herinneringen aan topsport-momenten en de grote verschillen tussen triatlon toen en nu…

En als je er graag beeld bij hebt, dan kan je afstemmen op Vimeo voor het volledige beeldverslag van de Podcast: