Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Iets vergeten, Pieter?… Het overkomt de besten – deel 2
Pieter Heemeryck was een belangrijk item vergeten in de wisselzone in Menen (foto: David Pintens)
Foto van de Week

Iets vergeten, Pieter?… Het overkomt de besten – deel 2

Als je een blunder begaat in de wisselzone, dan kost je dat niet alleen tijd in je triatlon zelf, dan is bovendien de kans ook groot dat je onze Foto Van De Week rubriek haalt… Gelukkig kan toptriatleet Pieter Heemeryck er om lachen toen hij bij het buitenkomen van de wisselzone in de Decospan halve triatlon van Menen zijn fietsschoenen vergat aan te trekken. Een kort spurtje heen en, met schoenen, weer van de wisselzone naar de fiets was het gevolg. Gelukkig kon Pieter snel weer vooraan aansluiten en wij houden er een geweldige Foto Van De Week aan over, genomen door topfotograaf David Pintens. Pieter was overigens niet de eerste topper die zich vergiste in de wisselzone. Dat het nog altijd erger kan, bewees zijn collega Andreas Dreitz in de Challenge Davos, die zijn fiets vergat in de wisselzone