Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Je fiets vergeten in de wisselzone, het overkomt de besten…
Fun

Je fiets vergeten in de wisselzone, het overkomt de besten…

Challenge Davos bleek afgelopen zaterdag al een bijzondere race vanwege het feit dat de wedstrijd wegens buitengewoon slecht weer al na een klein half uur werd afgeblazen, maar topatleet Andreas Dreitz toont dat het nóg gekker kan. De Duitser, die afgelopen jaar onder andere Challenge Roth op zijn naam schreef, baarde namelijk veel opzien toen hij na zijn wissel van het zwemmen naar het fietsen uit de wisselzone wegrende, maar daarbij zijn fiets vergat mee te nemen.

Het klinkt even onwerkelijk als hilarisch, maar je leest het goed: Dreitz kwam uit het water, maakte zich in de wisselzone klaar om aan het fietsen te beginnen en liep vervolgens richting de opstaplijn. Dat hij niet helemaal helder was, bleek toen hij vanaf de zijkant werd geroepen en werd gewezen op het feit dat hij zijn fiets nog niet uit de rekken had gehaald. Daarop rende hij terug, om even later toch zijn fiets te pakken en aan het fietsonderdeel te beginnen. De meer dan opmerkelijke beelden – afkomstig uit een mooie wedstrijdvideo van Pushing Limits – kun je hieronder bekijken: