Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alweer Mixed Team Relay titel en T3 winst voor Atriac Antwerpen
Jolien, Alexis, Jelle en Laura pakken BK Mixed Team Relay (foto: Atriac Antwerpen)
Nieuws

Alweer Mixed Team Relay titel en T3 winst voor Atriac Antwerpen

Met het BK Mixed Team Relay is zaterdag in Lille het triatlonseizoen vroegtijdig ten einde gekomen. Zondag is er nog de triatlon van Dendermonde, maar dat wordt een duatlon door blauwalg in de oude Dender. Op de Lilse Bergen greep Atriac Antwerpen, met Belgian Hammer Jelle Geens, opnieuw de macht in het BK Mixed Team Relay. SMO-Scott won de derde en door de afgelasting van het BK ploegentriatlon in Doornik ook laatste manche van de T3 competitie.

Atriac Antwerpen haalde het in Lille met Jolien Vermeylen, Alexis Krug, Laura Swannet en Belgian Hammer Jelle Geens, onlangs nog derde op de World Cup triatlon van Karlovy Vary. De Antwerpenaars haalden het vlot met bijna een minuut voorsprong op SMO-Scott en de jonge bende van Marc Herremans. De Athletes for Hope van de Sterke Peer Triatlon Club, met Hasse Fleerackers, Niek Heldoorn, Hanne De Vet en Stenn Goetstouwers werden derde op 2’53. SMO-Scott finishte tweede op 57 seconden met Rani Skrabanja, Donald Hillebregt, Kiara Lenaertz en Joris Bassle.

In de T3 Series won Atriac Antwerpen de relay wedstrijd bij de mannen en de vrouwen.

Alle uitslagen Lille 2020