Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Workouts van 390 tot 430 Watt, Lionel Sanders wil gooi doen naar Canadees uurrecord
Extra

Workouts van 390 tot 430 Watt, Lionel Sanders wil gooi doen naar Canadees uurrecord

Geen Ironman Hawaii dit jaar, ook niet voor triatleet Lionel Sanders en dus heeft The Colonel zijn zinnen gezet op een nieuwe uitdaging: het Canadees uurrecord op de piste. Op zijn youtube pagina deelde de Canadese toptriatleet twee workouts die in het teken staan van zijn uurrecord poging. Die workouts zien er indrukwekkend uit. In zijn tweede workout, die hij over under noemde, reed hij met zijn triatlonfiets op de powertrainer blokjes van 390 en 430 Watt. Om het Canadese record van Ed Veal te verslaan, moet hij in 1 uur een afstand van meer dan 48,59 kilometer afleggen. Ter vergelijking: het werelduurrecord staat nog altijd op naam van Victor Campenaerts met 55,09 km…

Bekijk hier de indrukwekkende over under workout met ups van 430 Watt en downs van 390 Watt:

En zo zag zijn eerste workout er uit: