Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lichter, persoonlijker, straffer en ‘smarter’ – Polar lanceert nieuwe Vantage V2 sporthorloge
Europees kampioen marathon Koen Naert mocht als eerste de nieuwe Polar Vantage V2 testen (foto: Polar Benelux/Just Jean)
Gear

Lichter, persoonlijker, straffer en ‘smarter’ – Polar lanceert nieuwe Vantage V2 sporthorloge

Twee jaar na de lancering van de nieuwe Vantage polshorloges komt Polar deze week met een vernieuwd topmodel op de proppen: de Polar Vantage V2. De Vantage V2 neemt een hoop nieuwe features over die we al leerden kennen van het outdoor topmodel Grit X, zoals de Hill Splitter, Fitspark en de door ons zeer gesmaakte turn by turn navigatie. Qua looks en prestaties lijkt het een doorontwikkeling van de Vantage V maar toch zijn de ontwikkelaars van Polar er in geslaagd om de nieuwe Vantage V2 superlicht te maken, met slechts 52 gram. De Vantage V2 heeft naast de stevige batterij-prestaties die we ook van de Grit X kennen (40 tot 100 uur batterij-tijd) ook nog een paar nieuwe features, met een nog persoonlijkere beleving en smart watch toepassingen zoals de bediening van je muziek op je smartphone tijdens je trainingen en workouts…

Europese topper Koen Naert aan het werk

Polar overhandigde de nieuwe Polar Vantage V2 aan de Europees kampioen marathon Koen Naert om te testen en dit is zijn enthousiaste reactie: “Als marathonloper probeer ik mijn lichaam voortdurend verder te pushen. Polar helpt me niet alleen om mijn trainingen te meten, maar ook om een diep begrip te krijgen van de effectieve belasting van de trainingen die ik doe. Bovendien houdt Polar ook bij hoe ik herstel en vertelt me wanneer ik klaar ben om er weer tegenaan te gaan. Polar Vantage V2 helpt me om het meeste uit elke sessie te halen en dat vormt de sleutel tot vooruitgang.”

Koen Naert test de Polar Vantage V2 uit (foto: Polar Benelux/Just Jean)

Nieuwe opties

Om ervoor te zorgen dat elke minuut telt, optimaliseert de Polar Vantage V2 
trainingsinspanningen – in verschillende sporten – door alle sportexpertise van Polar in één pakket te combineren en nieuwe functies toe te voegen:

  • Personaliseer hartslag, snelheid en kracht (d.w.z. het werk dat je spieren doen tijdens het trainen) met de nieuwe Running en Cycling Performance testen waardoor je je voortgang nog gemakkelijker bij kunt houden.
  • Optimaliseer het trainen met de nieuwe Leg Recovery test die uitgevoerd kan worden zonder extra sensoren. Daarnaast sluit het naadloos aan op de reeds veel gebruikte en gewaardeerde functies, zoals Training Load Pro en Recovery Pro, om gebruikers te helpen begrijpen hoe hun lichaam op het trainen reageert en wanneer de gebruiker klaar is voor meer.
  • Krijg gratis toegang tot het uitgebreide en gemakkelijk te gebruiken Polar Flow-ecosysteem met tools voor planning en follow-up van je training, activiteiten en slaap. Dat omvat nu ook de nieuwe Test Hub die al je testgegevens op één plek verzamelt zodat ze gemakkelijk geanalyseerd kunnen worden en beter inzicht bieden in je voortgang.
  • Ontdek nieuwe, essentiële smartwatch-functies , met nieuwe muziekbediening, weer- en telefoonnotificaties.

De Polar Vantage V2 is vanaf vandaag beschikbaar via polar.com voor €499.90 in het zwart, groen en grijs-limegroen en is voor €549.90 uitgerust met de H10 hartslagsensor.