Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wereldtopper Cameron Wurf volgend jaar aan de start in Menen!!!
Foto Challenge Almere-Amsterdam
Nieuws

Wereldtopper Cameron Wurf volgend jaar aan de start in Menen!!!

Nieuws heet van de naald en wat voor nieuws! Kort na de eerste editie van de Decospan triatlon in Menen blikt de organisatie al meteen vooruit naar de volgende editie en hoe… Niemand minder dan triatlonklepper Cameron Wurf trekt volgend jaar richting België om er aan de start te verschijnen van de tweede editie van de wedstrijd in Menen. Dat liet de triatleet/wielrenner donderdag persoonlijk weten aan Frederik Van Lierde die Wurf in ons land tegen het lijf liep tijdens een looptraining tussen 2 klassiekers door.

Meteen uitpakken

Kort na zijn afscheid vertrouwde Frederik Van Lierde ons meteen het nieuws toe dat hij ook voor de komende edities een mooie startlijst wil verzamelen. Meteen in de eerste weken na zijn triatlonpensioen voegt Fré al daad bij woord door met dit heuse nieuwe op de proppen te komen. Cameron Wurf eindigde in de Hawaii 2019 knap vijfde en is ook naast het veld een atleet die heel wat over de tongen rolt binnen het internationale triatlongezelschap. Daarnaast verdient hij momenteel ook als wielrenner zijn pluimen bij het grote Ineos Grenadiers. Donderdag zagen we de twee kampioenen al samen op sociale media verschijnen en nu weten we ook meteen waarom…

Meer in petto

Wij gingen meteen na het nieuws nog even ten rade bij Fré en ook hij was uiteraard enorm tevreden dat de organisatie van Menen met dit nieuws over de brug kon komen. Toch blijkt de honger nog verre van gestild in West-Vlaanderen want het telefoongesprek sloot hij af met een overtuigende “MORE TO COME…” . Wij zijn alvast razend benieuwd.