Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nederlandse triatleet Jorik Van Egdom wordt bewust door auto van zijn fiets geramd
Nieuws

Nederlandse triatleet Jorik Van Egdom wordt bewust door auto van zijn fiets geramd

De Nederlandsde toptriatleet Jorik Van Egdom, een van de leden van de Nederlandse Mixed Team Relay ploeg die nog kans maken op de Olympische Spelen in Tokio, is afgelopen week het slachtoffer geworden van extreme verkeersagressie toen een auto hem bewust van zijn fiets ramde. Dat meldden onze collega’s van 3athlon.nl. Het zijn beelden die je nooit wenst te zien en die ook totaal niet zijn te begrijpen, maar vorige week, op 14 oktober om precies te zijn, overkwam Jorik van Egdom iets dat je niemand toewenst: tijdens een fietsrit in Ede werd hij doelbewust door een automobilist van zijn fiets gereden. Duidelijk is te zien dat Van Egdom op hoge vaart naast een auto rijdt, waarop de bestuurder plotseling besluit naar rechts te sturen en daarbij Van Egdom niet te sparen. De triatleet kan geen kant op en gaat logischerwijs gruwelijk hard onderuit.

Het is helaas onduidelijk wat er vóór het incident heeft plaatsgevonden en of Van Egdom wellicht ruzie had met de automobilist. Op de beelden is bijvoorbeeld wel te zien dat Van Egdom vlak voor de valpartij nog op het raam van de auto tikt. Ook is onduidelijk hoe Van Egdom het momenteel maakt, maar op de beelden is gelukkig te zien dat hij snel opstaat en naar zijn fiets kan lopen en bronnen zouden hebben gemeld dat hij er met schaafwonden vanaf is gekomen. Van Egdom kwam de vorige jaren ook regelmatig in de Belgische T3 triatloncompetitie uit voor SMO, de triatlonclub uit het Meetjesland…

De schokkende beelden zijn hier via Dumpert te bekijken.