Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw in 2021: gloednieuw triatlon-circuit met vijf wedstrijden van mei tot september
Geen publiek bij recreatieve halve triatlon Lievegem (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Nieuws

Nieuw in 2021: gloednieuw triatlon-circuit met vijf wedstrijden van mei tot september

Triatleten krijgen voor 2021 nog wat extra perspectief met de aankondiging van een gloednieuw triatloncircuit, een samenwerking tussen Bro.Go en Triatlon Vlaanderen, met vijf wedstrijden, waarvan drie nieuwe organisaties in Lievegem, Zuienkerke en Hulst. In tegenstelling tot de T3 Team Triathlon Series, waarvan binnenkort de datums ook aangekondigd zullen worden, gaat het in dit nieuwe triatloncircuit om een individueel en een ploegen-klassement. Wie aan 3 van de 5 wedstrijden deelneemt, komt in aanmerking voor een deel van de prijzenpot van 14.000 euro.

Het gaat in totaal om vijf wedstrijden van Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlon- en duatlonfederatie, en Bro.Go, bekend van onder andere de 111 triatlon van Jabbeke. Het Bro.Go circuit start op 15 mei in Lievegem en na manches in Sint-Martens-Latem (11 juli), Jabbeke zelf (1 augustus) en Zuienkerke (21 en 22 augustus) is de finale wedstrijd net over de grens in Hulst op 26 september.

Vanaf vrijdag 20 november 18 uur zijn de inschrijvingen open voor de vijf triatlons. Alle informatie vind je op de website van Bro.Go.