Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Teufel AIRY SPORTS, de perfecte muzikale metgezel tijdens je trainingen
Extra

Teufel AIRY SPORTS, de perfecte muzikale metgezel tijdens je trainingen

Sport en muziek gaan hand in hand en is voor sommigen tijdens hun trainingssessies ook een absolute must. Niets is zo irritant als tijdens een loopsessie voortdurend die oortjes terug op hun plaats te steken. Daarvoor bracht het merk Teufel met de AIRY SPORTS de perfecte oplossing op de markt. Deze in-ear koptelefoon blijft stevig in de oorschelp zitten en is nog eens bestand tegen water waardoor geen enkele regenvlaag je favoriete beat bruusk zal onderbreken!

Comfort en eenvoudige verbinding

Dat de oortjes comfortabel zitten, daarover was onze redactie het unaniem eens. Dankzij de verschillende, meegeleverde rubberen oordopjes, die je gemakkelijk kan vervangen, kan deze AIRY SPORTS ook vlot van eigenaar wisselen. Daarnaast zijn de ‘rubbertjes’ in verschillende maten voorhanden waardoor eender welk oortype met deze AIRY SPORTS overweg kan. Het aandoen verliep in het begin wel wat stroef maar eenmaal we de techniek beet hadden, waren we al snel overtuigd van het nodige comfort die deze oortjes bieden. Het draadje leg je langs de nek en pas je aan op de gewenste lengte zodat deze ook niet op en neer danst tijdens je loopsessies.

Verbinden met je smartphone gebeurt in 1, 2, 3. Eenmaal de AIRY SPORTS volledig opgeladen zijn kan je deze dankzij de stabiele bluetooth verbinding probleemloos connecteren. Dit kan met of zonder de app die TEUFEL aanbiedt. Eenmaal verbonden kan je genieten van jouw favoriete muzieknummers dankzij de uitstekende geluidskwaliteit.

Scrollen door spotify en telefoneren

Langs de kabel bevinden zich de bedieningsknoppen die ervoor zorgen dat je de smartphone niet meer uit je zakken moet halen eenmaal de connectie een feit is. Je muziekje luider of stiller zetten, wijst zich vanzelf uit en ook scrollen (2 of 3 x drukken) doorheen je spotify lijst of je nummer starten/pauzeren (1 x drukken) kan allemaal met deze AIRY SPORTS.

Ook inkomende oproepen kan je perfect opnemen met een druk op de knop. Net zoals de muziektonen klinkt de stem aan de lijn glashelder en ook jij kan perfect een conversatie aangaan zonder enige storende ruis of irritante achtergrondgeluiden wat van deze oortjes ook de perfecte hands free kit maakt om overal mee naartoe te nemen.

Batterijduur is top, prijs des te meer

In amper een goeie twee uur laad je de AIRY SPORTS volledig op waarna je dagen na elkaar met je oortjes aan de slag kan. Daarom zijn deze oortjes voor een adviesprijs van €119,99 dan ook de perfecte metgezel om mee te nemen tijdens de vele trainingen. Bekijk zeker de website van TEUFEL om de verschillende kleuropties te bekijken en daarna eventueel aan je winkelmand toe te voegen.

En voor wie graag wat Duivelse muziek heeft op de Teufel AIRY Sports, kan altijd de playlist van onze hoofdredacteur aanvragen 😉