Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jonas Deichmann’s Triathlon Around The World video dagboek – 460 km zwemmen langs Adriatische Kust
Nieuws

Jonas Deichmann’s Triathlon Around The World video dagboek – 460 km zwemmen langs Adriatische Kust

De Duitse triatleet Jonas Deichmann heeft Kerstmis doorgebracht op de fiets in Turkije. Negentig dagen na zijn vertrek in Munchen schiet Jonas aardig op in zijn Triathlon Around The World, ondertussen heeft hij de streek rond Bodrum bereikt en fietst hij verder zuidelijk richting Antalya, over de Taurus bergpassen. Deze week bracht hij zijn tweede video-dagboek uit met een indrukwekkend verslag van zijn uitdagende zwemtocht van 460 km langs de Adriatische Kust.

Vorige aflevering: fietsen van Munchen naar Kroatië

Volg Jonas op Instagram

Je kan Jonas Deichmann dagelijks volgen in zijn Triathlon Around The World via zijn Instagram-pagina, waar de Duitse triatleet elke dag een update brengt van zijn vorderingen. Het doel is nog altijd om na de fietstocht van Munchen naar Kroatië en de 460 km zwemmen langs de Adriatische kust, nu verder via Azië richting Chinese kust te fietsen. Daar maakt Jonas dan met een zeilboot de oversteek over de Stille Oceaan naar de Verenigde Staten om er 5.040 km te lopen van San Franciso naar New York. Tenslotte rest hem nog een zeiltocht over de Atlantische Oceaan van New York naar Lissabon, vanwaar hij dan naar de finish in Munchen fietst. Jonas rekent erop over een maand of 9 weer in Duitsland te zijn…

https://www.instagram.com/p/CJTx1M3F_H7/