Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zo zag 2020 er uit in de Jogclub Podcast, herken jij ze allemaal…?
Foto van de Week

Zo zag 2020 er uit in de Jogclub Podcast, herken jij ze allemaal…?

2020 is een bizar jaar geweest voor triatleten, duatleten en andere sporters, dat kon je al herhaaldelijk lezen in ons 12×2020 jaaroverzicht, maar we hadden gelukkig toch een wekelijks lichtpuntje op vrijdagochtend: de Jogclub Podcast… Robrecht ‘Bobby’ Paesen en Seppe ‘Hoe zit dat nu met die nieuwe naam van die Sigarenberg?’ Odeyn ontvingen of bezochten wekelijks een interessante gast in wat ondertussen één van de populairste sport-podcasts geworden is in Vlaanderen. Bobby maakte een creatief overzicht van alle gasten in de Jogclub Podcast van 2020 en dat vonden wij alvast een mooie Foto Van De Week om het jaar mee af te sluiten. Herken jij ze allemaal? En meer nog, heb je ze allemaal beluisterd? Wij zijn er overigens nog altijd trots op dat we twee keer te gast waren in de Jogclub Podcast, en dat we net boven Michel Wuyts staan in de jaarfoto 😀

Als je nog nooit van de Jogclub Podcast hebt gehoord of als je nog een paar afleveringen wil inhalen, of het allemaal nog eens een keer wil herbeluisteren, volg dan de link hieronder naar de Jogclub Podcast op Spotify. Wekelijks vind je overigens op de homepage van 3athlon.be telkens de nieuwe aflevering van de Podcast… Wij wensen Bobby en Seppe alvast een top-2021 toe met veel interessante items en gasten!