Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde in top-10 meest memorabele sportmoment laatste 20 jaar… met video van Hawaii 2013
Nieuws

Frederik Van Lierde in top-10 meest memorabele sportmoment laatste 20 jaar… met video van Hawaii 2013

Triatlon tussen voetbal, wielrennen en atletiek en Frederik Van Lierde net achter Greg Van Avermaet en Nafi Thiam… De Vlaamse krant Het Nieuwsblad hield aan het einde van 2020 een poll over de meest memorabele sportmomenten van de laatste 20 jaar. Dat voetbal helemaal bovenaan prijkt, is geen verrassing in ons land, maar dat Frederik Van Lierde met zijn wereldtitel Ironman in Hawaii in 2013 in de top-10 zou staan, vinden we toch een grote eer voor een van de strafste sportmensen die we ooit gekend hebben. Blijkbaar is en blijft de Ironman Hawaii effectief een memorabel sport-event, en dat zelfde gevoel krijgen we als we nog eens terugkijken naar een samenvatting van de iconische triatlon van 2013. Geniet van de video hieronder van de zegetocht van Freddy…

En check hier de volledige top-20 bij Het Nieuwsblad zelf…