Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Polar lanceert Verity Sense: een nieuwe generatie hartslagsensor dat zich richt op een brede groep sporters.
Foto's Polar
Gear

Polar lanceert Verity Sense: een nieuwe generatie hartslagsensor dat zich richt op een brede groep sporters.

Polar lanceert vandaag de nieuwste toevoeging aan zijn aanbod van optische hartslagmeters: Polar Verity Sense. Voortbouwend op veertig jaar ervaring met draagbare sport- en fitnesstechnologie (waaronder de toonaangevende H10 borstband), opent Polar met deze sensor nieuwe deuren op het gebied van hartslagmeting op de arm of slaap. Verity Sense is het perfecte trainingsmaatje bij sporten die minder geschikt zijn voor hartslagmeting met een borstband of horloge. Verity Sense beschikt bovendien over een lange batterijduur, groot bereik en flink geheugen.

Het meten van je hartslag tijdens het sporten helpt niet alleen om je prestaties en vooruitgang te monitoren, maar ook om veilig te trainen met een goede opbouw en afronding. Dankzij het veelzijdige en compacte ontwerp maakt Verity Sense dit mogelijk voor sporten waarbij een borstband of horloge niet handig is, zoals zwemmen, vechtsporten, dansen en alles daartussenin. Verity Sense is gemaakt voor iedereen die tijdens deze sporten op zoek is naar accurate, betrouwbare hartslagmeting.

Een borstband of sporthorloge kan goed werken bij de ene sport en minder bij de andere. Verity Sense is de oplossing hiervoor. Polar zoekt altijd naar nieuwe manieren om alle sporters te helpen hun lichaam beter te begrijpen en het Finse bedrijf is dan ook verheugd om een product dat zo veelzijdig en compact is als Verity Sense nu beschikbaar te maken voor de massa.

In aanvulling op het veelzijdige ontwerp is Verity Sense compatibel met een grote variëteit aan aanvullende producten, zoals smartwatches, fietscomputers of loopbanden. De gemakkelijk connectie via Dual Bluetooth of ANT+ maakt realtime hartslagmeting via een aangesloten apparaat of app mogelijk, of stuurt achteraf de data van een opgenomen sessie. Net als de overige hartslagsensoren Polar H10, H9 en OH1 is Verity Sense een uitstekend trainingsmaatje van Polar Flow, de gratis fitness- en training-app die inzichten biedt bij een breed aanbod sporten.

Functies van Verity Sense zijn onder andere:

 • Comfort: Verity Sense houdt de pols vrij en zorg voor extra bewegingsvrijheid. De sensor past om de arm, aan een zwembril of op elke andere plek waar hij stevig op de huid zit. Verity Sense is daarmee de ideale hartslagsensor voor iedere sporter die geen borstband op horloge kan of wil dragen.
 • Gemak: Verity Sense is gemakkelijk te dragen en met één druk op de knop te gebruiken, zonder bevochtigd te hoeven worden.
 • Connectiviteit: Verity Sense maakt gemakkelijk connectie met ongeacht welk apparaat via Dual Bluetooth of ANT+, voor realtime hartslagmeting of een diepe duik in de data van een opgenomen sessie achteraf.
 • Veelzijdigheid: Verity Sense past bij talloze sporten en biedt elk niveau sporter inzicht in zijn prestaties, van dansen tot vechtsport en van zwemmen tot boksen.
 • Een zwemmers beste trainingsmaatje: Met de zwembrilclip meet Verity Sense hartslag, afstand en tempo automatisch wanneer je in het zwembad ligt.
 • Nieuwe aanwinst: Verity Sense gaat een stap verder dan de Polar OH1 en H10 sensoren:
  • 8 uur langere batterijduur (in totaal 20 uur in training)
  • 75 meter meer Bluetooth-bereik in alle richtingen (150 meter in totaal)
  • 12MB groter geheugen (16MB totaal = 600 uur trainingsdata)

Polar Verity Sense is vanaf vandaag beschikbaar op polar.com/be-nl en weldra dus ook bij een van onze partners!