Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zo ziet toptriatleet Sebastian Kienle er uit na 8 keer 20 seconden maximale sprint en squads – video
Opvallend

Zo ziet toptriatleet Sebastian Kienle er uit na 8 keer 20 seconden maximale sprint en squads – video

De Duitse toptriatleet Sebastian Kienle is een van de meest populaire triatleten wereldwijd en hij staat erom bekend om af en toe wat pittige trainingen te houden en die ook te documenteren. In zijn meest recente Instagram-post zien we een video van de ex-wereldkampioen Ironman die zichzelf helemaal tot het uiterste drijft 8 x 20 seconden maximale sprint op de fiets en daarna volgen nog een aantal squads. “Zelfs voor Long Distance triathlon train je niet altijd ‘lang’. Ook een 8x20sec max op de fiets, gevolgd door een aantal squads met ‘schreeuwende benen’, kan een heerlijk voldaan gevoel na afloop geven…”

De beelden op Instagram zijn indrukwekkend. Sebi trekt zijn fiets nog net niet van zijn powertrainer af, zoveel kracht zet hij tijdens zijn maximale sprint. En ook de comments zijn fantastisch. Zo gelooft Ben Kanute dat er nog een paar percent bij kan, als Kienle nog wat harder zou roepen. Anderen vragen zich af of hij getraind wordt door Lionel Sanders of maken de vergelijking met drummer Animal van The Muppets. Maar de meesten zijn vooral bezorgd dat Kienle zijn fiets of powertrainer gaat afbreken op deze manier 😀

https://www.instagram.com/p/CLCzYxHF_oe/