Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vlogger ‘Triathlon Taren’ reageert fel op video Ironman – “Deze video komt een jaar te laat…”
Nieuws

Vlogger ‘Triathlon Taren’ reageert fel op video Ironman – “Deze video komt een jaar te laat…”

De video waarin Ironman CEO Andrew Messick triatleten toesprak over de coronasituatie, en de mogelijke gevolgen daarvan voor wedstrijden in 2021, is ondertussen meer dan 112.000 keer bekeken en de video heeft bijna 800 reacties, vooral negatieve commentaren van triatleten die zich door Ironman bekocht voelen. Reden genoeg voor de bekende triatlon vlogger ‘Triathlon Taren’ om voor zijn ‘Trainiacs’ de videoboodschap van Messick tot op het bot te fileren. Zijn kritiek is allesbehalve mild. “Deze video komt een jaar te laat…”

“Ironman wacht te lang om races uit te stellen”

Sinds het posten van de Ironman video stroomden de kwade reacties binnen. Veel triatleten zijn niet gediend van de manier waarop Ironman in 2020 is omgegaan met afgelastingen van races. Deze kwamen volgens veel atleten te laat, er zou slecht gecommuniceerd zijn en mensen konden fluiten naar hun inschrijfgeld. Naar aanleiding van de video en de vele kritiek die daarop volgde, voelde ‘Triathlon Taren’ zich genoodzaakt te reageren. En dat is wederom niet mild. De triatlon vlogger spreekt zich fel uit tegen bepaalde keuzes van Ironman.

“Deze video komt een jaar te laat. Als je wil dat we aan jullie kant staan, geef ons daar dan een reden voor. Ik wil graag aan jullie kant staan, maar dat wordt steeds moeilijker als jullie deze toon aanslaan en tientallen miljoenen aan dollars nemen, zonder er ook maar iets van waarde of begrip voor terug geven aan de mensen die eronder lijden dat ze dit geld nu moeten missen,” luidt het bij Triathlon Taren…

Originele video-boodschap van Ironman