Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Challenge trekt voor het eerst naar Rusland: gloednieuwe halve triatlon in Moskou in juli 2021
Nieuws

Challenge trekt voor het eerst naar Rusland: gloednieuwe halve triatlon in Moskou in juli 2021

Rusland is één van de toplanden in het internationale triatlon, zeker op de olympische afstand, maar het land staat niet meteen bekend om grote internationale triatlon-wedstrijden. Daar komt nu verandering in dankzij Challenge Family, het grote internationale long distance triatlon circuit. Racen langs het Rode Plein, het Kremlin en andere iconische hoogtepunten van Moskou: tijdens de nieuwste wedstrijd van Challenge Family gaat het gebeuren. Deze week werd Challenge Moscow gepresenteerd als nieuwste wedstrijd op de Challenge Family kalender: op 18 juli zal er een Middle Distance triatlon worden gehouden in het hart van de stad, maar er staan ook verschillende side events op het programma.

Challenge Moscow verwacht 5.500 deelnemers

Alles bij elkaar hoopt Challenge Moscow op zo’n 5500 deelnemers, 100.000 toeschouwers en vooral een prachtig event. “De volledige wedstrijd vindt plaats in het centrum van Moskou. Dit is een unieke kans om onze prachtige stad te zien, terwijl je zwemt, fietst en loopt”, spreekt Elena Krivenkova, hoofd organisatie van de wedstrijd, deelnemers alvast toe. “Jullie kunnen genieten van een concert, een award ceremonie en vuurwerk boven de Moskva River.”

Voor Jort Vlam, CEO bij Challenge Family, is de uitbreiding een mooie stap. “Het is mooi om te zien dat we nog meer internationaal gaan, ondanks deze bizarre tijden. Als atleet is het prachtig als je het racen kunt combineren met het bekijken van de wereld. Een stad als Moskou is voor heel veel mensen een ‘bucketlist-dingetje’.