Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Katrien Verstuyft: “De charme van triatlon: age groupers starten samen met pro’s” – Herbekijk 3athloncafe
3athloncafe

Katrien Verstuyft: “De charme van triatlon: age groupers starten samen met pro’s” – Herbekijk 3athloncafe

In februari waren Katrien Verstuyft, zegekoningin in 2020 met 3 overwinningen, en Christophe De Keyser, zegekoning met 4 keer winst, te gast in ons 2de 3athloncafe van 2021. We hadden het over een paar leuke onderwerpen. Natuurlijk stonden we stil bij de stap die Christophe De Keyser richting de lange afstand zet en dat vindt Katrien een goed idee. We hadden het ook over triatlons in Portugal, met CDK die ontdekt werd door oude duatlon-bekende Lino Barruncho (in 2004 nog zilver net achter Benny Vansteelant op het WK in Geel). Met Katrien babbelden we over de Ironman-afstand en natuurlijk het vooruitzicht op wedstrijden in 2021. Eén ding hoeft alvast niet: geen races voor alleen pro’s graag. “De charme van triatlon is net dat age groupers en pro’s samen van start gaan…” Vergeet ook niet ons derde 3athloncafe van 2021 in je agenda te zetten, op 18 maart, over ‘Sportouders’ met de familie Geens en met sportpsyschoolog en ook triatlon-papa Bert De Cuyper…

Bekijk hieronder nog eens het volledige 3athloncafe met Katrien en Christophe. En zet alvast 18 maart om 20 u. in je agenda. Dan is toptriatleet Jelle Geens te gast, deze keer samen met mama Nicole ‘Komaaaaaaaaaan Jelle’ Loysch en papa Rudy Geens. Samen met sportpsycholoog, en triatlonpapa van ex-Belgisch kampioen Simon, Bert De Cuyper hebben we het over ‘Sportouders’.

Dit 3athloncafe kadert in een specifieke campagne van Triatlon Vlaanderen. Hoe gaan ouders best om met (top)atleetjes, hoe ervaren jonge atleten dit zelf en wat zijn de belangrijkste elementen om een ‘goeie sportouder’ te zijn? Antwoord op deze en op uw vragen in de Facebook Live en op het Youtube kanaal van 3athlon.be op 18 maart om 20 u.

Sportouders 3athloncafe op 18 maart

3athloncafe van januari 2021 met Jogclub Podcast